1 2 3 4 T F G


Welcome Peeps !


The Spy


Finger Talks


My Banner


Histories


Thanks To


Perubahan Besar Blog :)
| Saturday, April 20, 2013 ♥ 1 MUFFLE |


haaaa , alhamdulillah ! siap pun baju baru ni :) haaa , amacam ? 
Tau tau tau , tak secantik sekreatif anda semuaaa :)
Tapi saya tetap puas hati dengan hasil saya :D *ecececeyy :p

 TEMA BLOG yang utama tetap warna BIRU , cuma saya buat colorfull sikit x)

btw , skin saya kali ni simple mimple jee and maybe lagi ringan dari skin sebbelum ni



haaa , sebab sebelum ni first time saya guna header and footer bersambung 
yang mana saya rasa agak berat laa *sorry kalau korang buka blog ni dulu lambat :)

skin baru ni saya cuba untuk ringankan , and saya harap dah ringan laa sikit :D
hehe , saya rasa the more simple is much better kot *simple sangat ke ? :)




simple kan ?? haha , serasa saya , ini paling simple pernah saya ' pakaikan ' pada blog saya :D
kali ni , almost everything saya ubah...banner pun saya dah tukar yang baru :D




hehe , saya tau simple jeee....cuma kali ni saya tak buat yang animated banner mcm sebelum ni...
and saya rasa yang tak bergerak macam ni lagiiiiiiiiiii elok :D
saya ni bukan apa , saja2 je buat banner ni....haha , mcm penyedap mata memandang ajelah xD

oh yeah , dan saya jugak sempat baca something tau --> ANIS and FB page FATIN DIANA
kalau lagu dalam blog antara penyumbang kenapa blog jadi lambat loading...haaa ?! ye ke ??

credit to CIK ANIS 
memekakkan telinga pengunjung yg datang bertandang ke blog kita nak2 yg lagu rock -.-'
menyukarkan blogger lain untuk berblogwalking , yelah...pasal lagu blog lambat loading
mengganggu konsentrasi blogger
tak semua orang suka dengan lagu pilihan kita kann


bila terbaca ni and ramai juga yang komen kalau lagu dalam blog ' menyusahkan ' terus saya buat 
lagu dalam blog saya yang bukan autoplay punya...anda boleh tgk kat sidebar saya :)
means , terserah pada pengunjung nak dengar atau tak :)

sebab nak delete , saya rasa sayanggggggggg laaa :D 
tapi kalau lambat jugak , maybe line internet korang kot yang lambat...hehe




haaa , saya rasa blog baru saya ni dh cukup ringan...hahaha...happy sikit :p
so saya harap , korang rajin2lah datang jenguk blog saya ni :))
tapi saya rasa still ada section/part yang saya nak edit sikit lagi :D

SELAMAT DATANG :D



##  setakat ni saya dah mula jadi tukang sponsor kecil-kecilan :) 
nanti saya cakap GA mana dh saya sponsor :)


Blogger AinNawwar said...

wah. ringannya blog!

 

Post a Comment

♥ Terima Kasih kerana sudi singgah blog HUFFLEMUFFLEPUFF ni
♥ Sudi-sudikanlah komen kat sini ye ? Saya amat menghargainya (^.^)
♥ Kata-kata kasar / kesat tidak diterima :)
♥ Budi Bahasa Budaya Kita okay :D